sea impex logo  hd 17cm

VORES OPRINDELSE

Sea-Impex startede i 1970’erne som en mindre shipping og mægler virksomhed i  København, Danmark. Et land som, ligesom Italien , har haft meget at gøre med søhandel.

Det er ikke helt tilfældigt, at det netop er i Danmark og Nordeuropa, at mange store shippingvirksomheder befinder sig.

Udviklingen af den kommercielle relation med nogle af disse skibsejere og de forskellige enheder involverede I “heavy lift” sammen med den erfaring som Sea-Impex har oparbejdet på de seneste 40 års aktiviteter, har gjort det muligt at udvikle en virkosmhed som er i stand til at operere med charter shipment og project cargo organisationer.

AKTIVITETER

På nuværende tidspunkt opererer vi fra Danmark og det Italienske hovedkvarter I Milano.

Sea-Impex’ virksomhedsaktiviteter er mange, selvom vore hovedbeskæftigelse er forvaltning af transport ”heavy lift”, ”project Cargo”.

I samme virksomhed står vi også for forvaltning og tilrettelæggelse af fragttransport af integrale eksplosiver IMO class 1, både til civile og militær.

 

DIREKTE SAMARBEJDE MED SKIBSREDER

Som tidligere nævnt samarbejder Sea-Impex med nogle af de mest betydningsfulde skibsredere i Nordeuropa. Vi har en direkte kontakt til dem, uden nogen form for mellemled.

Vi har mulighed for at tilbyde vores kunder transport med mere end 60 skibe med en variabel lastkapacitet fra 1500 ton til 20.000 ton, alle af den nyeste generation med egen løfteenhed med en kapacitet på op til 700 ton pr. enhed.

Vi har et udvalg af skibsredere og skibsoperatører med hvilke vi har et tæt samarbejde med og som tilsammen kan tilbyde en flåde på over 1000 skibe. Dette kan sikre vores kunder en kontiunitet i den service de har brug for.

HVAD DER ADSKILLER OS FRA ANDRE, / HVORFOR VÆLGE SEA - IMPEX .

Vores fleksibilitet,

Vores evne til at finde den mest optimale løsning til vores kunder

At vi har hjælp og støtte fra vores skibsredere samtidig med at vi har frihed til at finde alternative løsninger på markedet, såfremt en sådan løsning ville være mere passende til kundens behov.
 

Vores mål er at finde en simpel transportløsning. Vores virksomhed er yderst dygtig til at stå inde for logistikløsninger, såsom Storebælt, som blev bygget i Danmark i 1992, hvor vi havde en meget vigtig rolle ikke kun hvad angik transport, men især i forbindelse med rådgivning af skibsredere og operatører, som var involverede i håndtering af materiale og ekseptionelt tungt gods, som der krævedes for at bygge dette kolossale værk lavet af italienske bygningsingeniører. Vi har ydet support og sørget for kontaktinformation til de selvsamme italienske bygningsingeniører, så de kunne finde en passende leverandør.

Det faktum, at vores ønske er altid at finde en løsning på de forespørgsler vi får gør, at Sea Impex kan bryste sig med at have mange af verdens førende virksomheder, som er involverede i PLANT ENGINEERING og i militæret og mineindustrien.

ANDRE AKTIVITETER

Sea-Impex er desuden i stand til at operere i luften, hvilket vil sige både ‘general cargo’ såvel som ‘heavy lift’, ‘chartering’ og transport af eksplosiver. Vi har mulighed for at lave delvis laster såvel som direkte leje af et fly, takket være et netværk af pålidelige samarbejdspartnere, som er stiftet og styrket gennem tiden.